16 GODINA AKADEMSKE KNJIGE – 16 DANA ROĐENDANSKOG POPUSTA

Dragi čitaoci,

Pre tačno šesnaest godina u Novom Sadu osnovana je izdavačka kuća Akademska knjiga. Osnovna zamisao prilikom osnivanja, od čega nismo odustali ni danas, bila je objavljivanje kapitalnih dela domaćih i stranih autora iz oblasti društvenih, humanističkih i prirodnih nauka i lepe književnosti. Da smo dobrim delom uspeli u tome, najbolje će pokazati knjige koje smo u ovih 16 godina objavili. Poverenje su nam poklonili najznačajniji savremeni naučnici, mislioci i književnici koji su postali naši autori. Među njima su Noam Čomski, Slavoj Žižek, Toma Piketi, Alen Badju, Branko Milanović, Erik Vijar, Sandro Veronozi, Slobodan Šnajder, Laslo Vegel i brojni drugi.

Sve to ne bi bilo moguće bez vas. Hvala vam na dugogodišnjoj podršci, koja nam je omogućila da proslavimo 16. rođendan Akademske knjige.

U znak zahvalnosti, u narednih 16 dana (od 16. juna do 2. jula) odobravamo specijalni rođendanski popust od 30% na sva izdanja koji važi na našem sajtu (www.akademskaknjiga.com) i u redakciji u Novom Sadu (Bulevar Mihajla Pupina 22/4). Kao dodatnu pogodnost, za sve narudžbine preko 5000 dinara, mi plaćamo poštarinu.

U narednom periodu ćemo vas obradovati brojnim novim naslovima (među njima su knjige Čomskog, Piketija, Ota Horvata, Erika Vijara…).

Pozivamo vas i da posetite sajt www.akademskaknjiga.com koji smo nedavno redizajnirali i na kom ćemo objavljivati razgovore sa autorima Akademske knjige, odlomke iz novih knjiga, donositi preporuke za čitanje, kao i davati specijalne popuste za brojna izdanja.

Pozdravljamo vas uz veru da knjige i dalje menjaju svet i sa velikom zahvalnošću za podršku na našem putu

Najnoviji Naslovi