Prodajna mestaBulevar Mihajla Pupina 22, Novi Sad + 381 21 65 71 610 office@akademskaknjiga.com Prijava na newsletter

Promocije romana „Mama Medeya“ Damira Zlatara Freya u Novom Sadu

Roman hrvatskog reditelja, pisca, scenografa i koreografa Damira Zlatara Freya Mama Medeya objavljen je u izdanju Akademske knjige koja je prvi izdavač ovog romana. Roman Mama Medeya je ujedno jedan od prvih kvir-roman na ovim prostorima koji je posvećen neprihvatanju i diskriminaciji LGBT+ zajednice od strane društva i nerazumevanju seksualne različitosti.

Prva promocija romana Mama Medeya Damira Zlatara Freya će biti održana u utorak, 19. jula u 20.30 časova u Knjižari Zenit, Njegoševa 24, Novi Sad. Na promociji će govoriti autor Damir Zlatar Frey, kulturološkinja Aleksandra Bosnić Đurić i pisac Slobodan Tišma.

Druga promocija romana Mama Medeya će biti održana u sredu, 20. jula u 20.30 časova u Omladinskom centru CK13 (Crna kuća), Vojvode Bojovića 13, Novi Sad. Razgovor sa autorom Damirom Zlatarom Freyem će voditi novinar Nedim Sejdinović. Delove romana na obe promocije će čitati glumci, prvaci Srpskog narodnog pozorišta, Sonja Ristić Krajnov i Jugoslav Krajnov, uz pratnju harfistkinje Mine Momčilović, profesorke Muzičke akademije u Novom Sadu.

Ovom povodom, autor romana Damir Frey se obratio našoj publici kratkom video-porukom.

Roman Mama Medeya možete kupiti sa specijalnim popustom na našem sajtu

Najnoviji Naslovi

Prijava za Newsletter

Akademska knjiga © 2022