Prodajna mestaBulevar Mihajla Pupina 22, Novi Sad + 381 21 65 71 610 office@akademskaknjiga.com Prijava na newsletter

Knjige (ne samo) za plažu – VELIKI LETNJI POPUSTI

Vreme je godišnjih odmora, period kada svi mi mnogo više čitamo. U moru ne baš tako kvalitetne beletristike koja se nudi kao „literaturu za plažu“, mi smo odlučili da vam ponudimo nešto sasvim drugačije. Pred vama je sjajan izbor romana, zbirki priča i putopisne proze u čijem ćete čitanju istinski uživati, ali i knjiga iz kojih ćete mnogo toga naučiti. Najbitnije, knjiga kojima ćete se sigurno vraćati.

Sa popustom od trideset posto nudimo najnovije romane koje smo objavili, uzbudljive knjige „Nije svima isto na ovome svetu“ i „Deca njihova za njima“ koji su dobili Gonkurovu nagradu, kao i roman „Kolibri“ ovenčan prestižnom italijanskom nagradom Strega. Ukoliko želite da se vratite u prošlost i doživite vreme pred Francusku revoluciju, sjajan izbor je roman „Esterhazijev lakej“. S druge strane, roman „Ljubav u doba klimatskih promena“ nas vodi u savremeni svet kroz priču o brojnim predelima i kontinentima.

Prave literarne poslastice vas čekaju u izboru knjiga za koje dajemo četrdeset posto popusta. Tu su izuzetne priče Aleksandra Tišme sabrane u zbirci „Povratak miru“, roman „Alma“ francuskog nobelovca Ž. M. G. Le Klezia koji pripoveda o egzotičnom ostrvu Mauricijus, dok će vas Milan Belegišanin u knjizi „Čovečuljak u krošnji“ vratiti u dane detinjstva. Ako ste ljubitelji istorije, Gabrijela Grejson će vas u romansiranoj biografiji „Ajnštajn i ja“ upoznati sa životom Mileve Marić Ajnštajn, dok ćete u „Dnevniku Anke Obrenović“ pronaći dragocene podatke o istoriji privatnog života dinastije Obrenović.

Ništa manje uzbudljive knjige vas čekaju sa pedeset posto popusta. Radmila Gikić Petrović će vas u putopisnoj knjizi „Zdravo, Indija“ upoznati sa ovom čudesnom zemljom, a Vasa Pavković će vam pokazati jedan drugačiji Beograd u zbirci priča „Eho Beograda“. „Akvareli Engelovog grada“ pripovedaju o graditelju Helsinkija, dok romani „Sjaj u travi“ i „Tit nije voleo Berniku“ govore o velikim ljubavima koji sastavljaju antiku i današnjicu.

Bilo koju knjigu da odaberete, verujemo da će vam ona oplemeniti letnji odmor i doneti istinsko uživanje u čitanju

KNJIGE NA POPUSTU OD 30%

KNJIGE NA POPUSTU OD 40%

KNJIGE NA POPUSTU OD 50%

Najnoviji Naslovi

Prijava za Newsletter

Akademska knjiga © 2022