KNJIGA NA TRGU!

KNJIGA NA TRGU.

HEJ, SJAJNE VESTI!

Pozivamo vas da nam se ovog vikenda pridružite na festivalu na otvorenom, Knjiga na Trgu, koja će se održati na Trgu Republike, od 11. do 13. juna. Na ovaj vikend sajam, sve naše knjige možete pronaći na sjajnim popustima.

KNJIGA NA TRGU
(drugo, izmenjeno i dopunjeno izdanje)
 
Udruženje profesionalnih izdavača Srbije poziva vas ponovo, na prolećno izdanje Festivala knjige na otvorenom Knjiga na Trgu koji će biti održan 11, 12. i 13. juna (petak, subota i nedelja) na Trgu Republike u Beogradu.
 
Za nastup na festivalu  Knjiga na Trgu prijavljeno je više od dvadeset profilisanih izdavača koji će izlagati na prostoru od skoro trista kvadratnih metara.
Posetioci će moći da vide i uz specijalne popuste od 30 do 70% kupe nove i novije knjige pisaca srpske i svetske književnosti, književnosti za decu i mlade, kao i knjige iz različitih žanrova humanistike.
Pored velikih popusta, Udruženje profesionalnih izdavača Srbije (UPIS) i svi učesnici pripremili su specijalna iznenađenja za posetioce. Posetioci Knjige na Trgu imaće priliku da se sretnu i razgovaraju s velikim brojem savremenih pisaca, kao i s gostima iznenađenja….
 
Na festivalu  Knjiga na Trgu učestvuju sledeći izdavači: Akademska knjiga, Arhipelag, Geopoetika, Gradac, Gramatik, Evoluta, Zavet, Zlatno runo, Karpos, Klio, Kokoro, Logos, Makarije, Makondo, Odiseja, Urban Reads, Faktum, Finesa, Heliks, Hera, Štrik i Makart.                       
 
Posetioci Knjige na Trgu dobrodošli su u petak 11. juna od 17 časova. 
Radno vreme festivala u subotu i nedelju je od 10 do 22 časa.
Organizacijom festivala na otvorenom prostoru Trga Republike, obezbeđeni su najpovoljniji bezbedni uslovi za kontakt i boravak izlagača i posetilaca.
 
Manifestacija Knjiga na Trgu nastala je iz težnje grupacije profesionalnih izdavača da očuvaju neposredni kontakt sa svojim čitaocima. Knjiga na Trgu je manifestacija koja je namenjena izlaganju izdanja nove i prethodne produkcije određenog broja vrhunskih izdavača koji nemaju svoje knjižare. Na festivalu će biti izložena nova izdanja, kao i ona do kojih je u knjižarama teško ili nemoguće doći, tako da je ekskluzivnost ovog nastupa u vidljivosti „nevidljivih“ izdanja. Čitaoci koji posete festival Knjiga na Trgu učestvovaće u otkrivanju izuzetnih naslova.
 
Prvi festival Knjiga na Trgu koji je UPIS je organizovao krajem oktobra prošle godine na Trgu Republike u Beogradu privukao je izuzetnu pažnju javnosti i smatra se najposećenijim kulturnim događajem u Srbiji u proteklih godinu dana.

*
Udruženje profesionalnih izdavača Srbije

Vidimo se na Trgu!

Pratite na na Instagramu za više informacija:
https://www.instagram.com/p/CPFjeHlpvU7/

Svi naši naslovi koje možete pronači na ovom festivalu:
https://akademskaknjiga.com/katalog/